23 Temmuz 2009 Perşembe

Mahallenin muhtarları

İlk önce "mahalle baskısı" diye bir kavram uydurdular. Uzun süre bu konuyu beyinlere iyice işlediler. Bu baskıyı yapan kendileri olmasına rağmen, sesi çok fazla çıkan bu güruh, mağdur kılığına girdiler. Sonra da "karşı mahalle" diye uydurmasyon bir mefhum türettiler. Boş teneke çok ses çıkarır misali, konuştular konuştular, hep boş konuştular.

Aslında sadece bir mahalle var iken, bu toplumu bölmek, huzuru kaçırmak, fitne çıkarmak adına, ellerindeki kalemin gücünü kullanarak, ülkemiz insanlarını kutuplaştırmak istiyorlar. Örtülü bayanları tamamen dışlamak, psikolojik baskı yapmak için geliştirilmiş bir taktiktir bu. Peygamber efendimiz zamanında müslümanlara uygulanan boykotun, günümüze uyarlanmış yeni bir versiyonudur bu.

Biz karşınızdaki mahalleden değiliz, sizinle aynı mahalledeniz, istemeseniz de komşuyuz. Siyaset dünyasından dindar bazı kimselerin örtüsüz bayanlarla evlenecek olmasını bile kendinize fitne malzemesi yaptınız ya, pes diyorum. Bizlerin kiminle evleneceğinin kritiğini yapmak size hiç düşmez, bizim için endişelenmeyin. Biz başımızı koca bulma kaygısı ile örtmedik. Ben örtülü bir bayan olarak, basında yer alan, haddinden fazla ağızlara sakız olan, "başörtülü" geyiğinden rahatsız oluyorum.

1 yorum:

  1. eline sağlık.

    sahi karşı mahalledekiler kim?
    bende çok merak ediyorum. Bilen varsa benide tanıştırsın.

    YanıtlaSil