29 Eylül 2009 Salı

Kahveyi Kahve Dünyası'nda İçmeyin!

Dün akşam uzun süredir görüşmediğimiz arkadaşlarımızla Kabataş'daki Kahve Dünyası'nda buluştuk. Bizden daha önce orada olan iki arkadaşımız arkada köşede bir yerde oturmuşlar. bizi beklerken bişeyler atıştırmışlar. Kadro tamamlanınca biz de sipariş vermek için garsonu çağırdık. Ancak bize biraz sonra o bölümü kapatacaklarını bir üst bölüme geçersek orada siparişlerimizi alabileceğini söyledi. Biz de iyi niyet göstergesiyle kalktık ve geçtik. Gerçi bizden başka kimse kaldırılmadı oradan ama çok da önemsemedik açıkçası. Yeni yerimizde ilk siparişimizi verdik, yedik, içtik. Sonra son birer kahve içelim kalkalım dedik. Garsonu yeniden çağırdık ve bize garsonun cevabı " Burayı kapatıyoruz sizi yan tarafa alalım". Önce kulaklarımıza inanamadık. Bizimle dalga mı geçiyorlar anlamadık. Israrla yerimizde kahvemizi içmek istediğimizi ve kısa sürede kalkacağımızı belirttik. Ancak bize temizlik yapacaklarını ve siparişlerimizi alamayacaklarını söylediler. Bunun üzerine kalktık ve yetkili ile görüşmek istediğimizi söyledik. Ancak ne hikmetse yetkili kişiye (Arif Bey'miş) ulaşılamadı bir türlü. Hesabımızı ödeyip çıktık.
Eli yüzü düzgün , arkadaşlarımızla vakit geçirebileceğimiz bir mekan olarak düşünüp gittiğimiz Kahve Dünyası'ndan hayal kırıklığı ve kabalığa maruz kalarak çıktık.

1 yorum:

  1. bize yerimizi değiştirmezsek siparişlerimizi getiremeyeceğini soyleyen garsona bu kadar insiyatif veren kişiler bir kere daha düşünsünler.. bu olay cerayan ederken saat daha 20:15 ti.

    YanıtlaSil