4 Ağustos 2009 Salı

Yaz Ekranı...

Siteye biraz göz gezdirenler bu kız ne kadar çok TV seyrediyor diye düşünebilirler. Gerçi çok TV seyrettiğim söylenemez ama işim gereği seyretmeyeceğim programları bile seyrediyorum bazen.
Dizilerden geçilmeyen TV ekranları, dizilerin sezon finallerini ya da finallerini yapması ve de yazın gelmesiyle birlikte yeni arayışlara girdi. Bazıları yaz dizilerinin peşine düşerken,bazıları daha düşük bütçeli eğlence programlarına ve yarışma formatlarına yöneldi. Tabi bu arada Bodrum'dan canlı yayınlar yapmak da moda oldu!
Yarışma formatları dedik ya. Yerli yabancı bir çok format uçuşuyor şu an ekranlarda. Hepsi de birbirinden rezil. Ayrıca hiçbirisi başladığı gibi devam etmiyor. Birbirlerinden kopya çekip yeni saçmalıklar üretiyorlar. Fear Factor diye bir yarışmanın sadece reklamlarını görmek midemi bulandırmaya yetti. Daha önce bu sitede bahsettiğim Ver Coşkuyu da aynı şekilde...
Geçen gece evde temizlik yaparken Kanal D açık kalmış. Kızın birinin çığlıkları o kadar rahatsız etti ki n'oluyor ya diye salona gittim. Telefon Kulübesi adlı yarışma varmış meğer. Zaten O telefonda konuşan adamın hakaretlerini de ne diye dinliyorlar anlamam. Aynı isimde bir film vardı sanırım oradan esinlenerek yapılmış bir format. Her neyse baktım ki kızın gözleri kapatılmış. Önüne de 10 tane kutunun içinde çeşitli nesneler konulmuş. Bunlara dokunarak ne olduklarını anlayacakmış. Pudingden tutun da pişmiş kelleye kadar bir sürü absürt şey vardı. ha tabi yarışmaların değişmez oyuncuları solucanları unutmayalım. Kız dokundukça aptal çığlıklar atıyor. Sinir bozucu gerçekten. Ama hepsinden geçtim zavallı bir tavşan da o kutulardan birinin içindeydi ve kız görmediği için tavşanın kulağından tutup tutup kaldırıyordu. Zavallı hayvan! Hayvan hakları savunucuları nerede acaba?
Ama asıl önemlisi RTÜK nerede? Gerçekten artık TV'de seyredilecek birşey kalmadı. Sansürsüz olacak diye de toplumun ahlakını ve asabını bozacak bu yayınlara izin verilmemeli...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder